Imorgon

Imorgon bär det av till Florida, USA. Kul att det ändå är folk som läser när jag uppdaterar trots att jag inte uppdaterat på hur länge som helst. Jag undrar vilka ni är ^^. Förhoppningsvis blir det uppdatering där borta, men lovar inget. Ska försöka uppdatera ett par gånger iallafall, med text och bilder. Min lilla bebis (systemkameran) kommer följa mig överallt och fota massa!

Iallafall, nu måste jag raka benen (intressant) och sedan sova. Ska upp vid 5 imorgonbitti.


Lite bilder ifrån London:

Ekorre i Hyde park, engelsk buss, Albin med telefonkiosk

USA

På onsdag bär det av till USA för två veckor med shopping, bad, sevärdigheter och berg-o-dalbanor. Kommer bli väldigt kul då jag länge längtat efter att få resa till detta land. Min älskade mormor besökte detta land många gånger under sin levnadstid och hela min familj älskar landet, så varför skulle jag inte göra detta?

Kanske, endast kanske kommer blogga under min tid där. Beror lite på om vi har internet(såklart) och om jag har tid och lust. Det vore kul att själv kunna gå tillbaka och läsa om vad jag har gjort där. Men som sagt, bara ett kanske. Ska iallafall ändra lite design nu ifall jag får för mig att vara lite duktig och uppdatera over the sea.


Studenten har man tagit också!


RSS 2.0