tattoo

Jag är jättesugen på sånahära old school svalor. Hur fina som helst. Tänk er dessa två svalor, inte samma färg, ...


På det här stället? Och lite mindre. Vad tycker ni? Cheastpiece är ju så himla snyggt!


Igår

Igår var det en månad sedan jag förlorade min fina mormor. Jag saknar dig något oerhört, och det är svårt att förstå att du aldrig kommer tillbaka. Jag älskar dig, och jag är glad att just du var min mormor. Ingen annan var som du.

Torsdag

Ännu en dag i skolan avklarad. Ganska chill dag. Imorgon är det äntligen fredag och jag hoppas på tv-spelskväll hos en kille i klassen. Bli väl jag och grabbarna som vanligt, haha. Umgås hellre med killar än tjejer, speciellt killarna i vår klass också. Underbara människor, kan inte annat än gilla att umgås med dem.


Gammal bild på Johan i Intohimo


Onsdag

Min roliga dag med 3 håltimmar. Har 3(4 som man räknar med mentortid) lektioner, börjar 8.10 slutar 16.50. Först matte, segt som vanligt. Sedan hål, mentortid, hål/lunch sedan naturkunskaplabb där vi satte ihop en dna molekyl och tog ut m-RNA och lekte lite med t-RNA också..om någon fattar. haha. Sedan blev jag hämtad och åkte hem en stund, sedan skola med kör. Nu är jag hemma igen, blev hämtad. ^^

Vi kör den här låten på kören, haha. Sjuukt höga toner btw, bara förstadelen är det vi ska sjunga..


Tisdag

Blev visst inget mer inlägg igår, var för trött. Idag har jag haft en ganska skön dag. Började inte förrän 1 och hade då bara en lektion, dock naturkunskap B => jobbig lektion. Efter skolan åkte emelie och jag till torby en stund. Handlade en liten kladdkaka på maxi, hehe. God var den.

Kommer hem och ser att bring me the horizon ska till metaltown. Det betyder 2 av mina 5 favoritband ska dit. Jaha, bara att dra dit då? Frågan är bara vem jag ska gå med, hoppas Emelie är på för Albin ville inte dit. Hoppas PWD och BMTH spelar samma dag, annars.. annars vet jag inte vad jag gör. Kan inte lägga ut typ 1500 (minst) för två band. Plus att om de inte spelar samma dag måste jag ha boende också.. då får min släktingar gör rum för mig säger jag bara, även om vi aldrig ses. Aja, måste dit iallafall.


Killswitch Engage @ metaltown 2008


RSS 2.0