Cancerfonden

Som ni säkert vet förlorade jag min mormor i Cancer för snart ett år sedan. Just i jul är det extra jobbigt för mig och min familj att vara utan henne då det alltid var hon som skapa julkänslan. En jul utan henne kommer alltså bli väldigt svår.
Till en av mina släktingar har jag köpt en lott ifrån cancerfonden till, den kostade 100 kronor och pengar gick då direkt till cancerfonden. Cancerfonden är en organisation som jag tycker bör uppmärksammas mer. Visst, det finns barncancer, prostatacancer, bröstcancerfonder m.m. Men jag vill hjälp alla som har cancer (på de sätt jag kan), inte bara en viss del utav de med cancer. Alla som har fått cancer är lika mycket drabbade som andra och alla sorts cancer behöver botas.

Jag uppmanar er att själva skänka pengar till cancerfonden, istället för t.ex. prostatacancerfonden. Eftersom de enskilda fonderna får mer uppmärksamhet än den vanliga, vad händer då med den forskning angående andra former av cancer? T.ex. den som min mormor dog utav? Alla former av cancer ska få lika stor hjälp till sin forskning och vi måste göra detta nu!


Gå gärna in och läs mer om cancerfondens hemsida och läs om vad du kan göra!Gå in på denna blogg och var med och tävla genom att själv skriva om en välgörenhetsorganisation.
http://wolfhound.blogg.se/2011/december/christmas-giveaway.html#comment

RSS 2.0