E.l.f

Idag kom äntligen mina grejer ifrån eyeslipsface. Har testat det mesta och är extremt nöjd än så länge, funderar till och med på att beställa ett till paket senare ikväll :)
tumblr

Ni trogna läsare som tittar in här ibland vet ju att jag inte uppdaterar så speciellt mycket. Jag har nu skaffat tumblr (vilket jag aldrig trodde att jag skulle) och kommer där uppdatera med bilder varje dag (förhoppningsvis). Både gamla och nya bilder. Ibland kommer jag dock gå in här och skriva av mig när jag känner att jag behöver det, kanske en text eller om något jag gjort, vem vet? Men min tumblr kommer nog uppdateras mycket oftare än den här bloggen.

Http://asoundofmusic.tumblr.com
Http://asoundofmusic.tumblr.com
Http://asoundofmusic.tumblr.com
Http://asoundofmusic.tumblr.com
Http://asoundofmusic.tumblr.com
Http://asoundofmusic.tumblr.com


är det här allt?

Snart börjar skolan igen, och även för mig. Fyra år till ska jag sitta i en skolbänk för att utbilda mig till lärare. Är detta det jag vill? Fyra år i skolan och sedan jobba som lärare i hela mitt liv? Verkligen inte! Jag vill ut och resa, se världen. Upptäcka andra kulturer och besöka platser jag tidigare varit på som jag vill se igen, och nya platser såklart. Helst av allt vill jag inte ens bo i Sverige som "vuxen", men hur lätt är det? Jag vill inte lämna allt och flytta till ett annat land och hoppas på att jag kan försörja mig där. Men jag vill inte heller bo och leva här i Sverige i hela mitt liv.

Kanske kan man göra något mellanting. Jag hade en kompis som bodde i thailand i 3 månader, hon fick med sig "läxor" som hon skulle göra medan hon var där. Hon gick under dessa 3 månader i en slags svensk skola där en lärare hjälpte med det hon behövde hjälp med för att klara av det hennes lärare i Sverige hade sagt åt henne att göra. Något sådant skulle jag kunna bli. Jag kan även jobba ihop en massa pengar och bosätta mig utomlands några månader eller något år för att sedan komma tillbaka och fortsätta som lärare. Eller jag kanske kan köpa/hyra en bostad utomlands som jag besöker under sommar och vinterlov?

Hur det än blir så hoppas jag att jag gjort rätt val, men det kan endast tiden avgöra. Förhoppningsvis så behöver jag inte ångra mitt val.


Några platser som jag vill besöka igen:


kreta -08


Thailand -08


Tyskland -09


Polen -07


Italien -07


RSS 2.0