USA

Två veckor i sommar ska jag och min familj åka till Orlando, USA. Det kommer bli två veckor av onyttig mat, sevärdheter och shopping. Vi har hyrt ett stort hus med egen pool, vilket kommer bli skönt. Vi kommer även hyra bil för att kunna åka runt och kolla på allt vi vill och åka till "närliggande" städer som Miami. Självklart kommer vi åka till Disney World och Sea World, även att vi är stora, just för att vi aldrig varit där. Sanningen är att jag vill åka dit, även om jag är vuxen.

Vi ska även åka och kolla på en baseball-match, det kommer nog bli intressant då jag tycker baseball är ganska kul att spela själv, så får väl se om det är kul att titta på. Kameran kommer vara med den dagen, med zoom-objektivet.

Shopping kommer ske minst 3 heldagar har jag bestämt! Ska handla så mycket att jag kommer behöva en till resväska, haha. Nej då, men mycket ska jag handla. Kommer köpa massa saker som är billigare där, så om någon vill ha något säg till!

Längtar jättemycket till resan, dock finns det en negativ sak.. Jag kommer vara borta från Albin i två veckor.. Har aldrig varit borta så mycket ifrån varandra innan.Kommentarer
Postat av: MEREI

- fan vad kul! är så avundsjuk!

2011-01-20 @ 17:43:59
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Emma \m/

sv: Kommer få ta studielån, och jobba som en jävla dåre :p

2011-01-20 @ 20:19:34
URL: http://emmasv.blogg.se/
Postat av: MADDES

Det är bra med mig.Vad händer denna fredag?

2011-01-21 @ 10:48:39
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Här är det bra. Vad ska du hitta på i helgen då? :)

2011-01-21 @ 11:03:57
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0